Om Oss

 

Vi köper i snitt i nytt plagg i veckan och rensar våra garderober en gång/år eller mer sällan. Därför blir det väldigt jobbigt när vi väl ska ta tag i den där klädhögen och risken är stor att man kastar kläderna. På tal om att kasta - vi slänger ungefär 7 kg kläder/person och år där mycket fortfarande går att använda.

 

Vi vill utmana fastfashion-industrin där nästan allt handlar om att mode ska vara snabbt, billigt och lättillgängligt. Vi vill ge våra kunder liknande värden - fast på ett hållbart sätt för vi tror att många av er, precis som vi, börjar inse att vi kan inte fortsätta leva som vi har gjort de senaste decennierna. Många ställer sig frågan om hur vi skulle kunna behålla samma livskvalité som vi har skapat oss idag utan att samtidigt bidra till en negativ miljöpåverkan.

 

Vi vill att det fortfarande ska kunna vara kul med kläder, att man ska kunna uppdatera sig inför varje fest man ska på, att man ska kunna använda ett plagg och sen tröttna, att man ska ha möjligheten att uttrycka sig med en personlig stil - ett privilegium vi har haft länge i Sverige och som få är villiga att offra. Om vi ska kunna fortsätta att göra allt det här behöver vi samtidigt börja ta ett enormt ansvar - och det vill vi hjälpa till med!

 

Välkomna hit! <3

Fotocred till fantastiska Chase Burnett - instagram @chaseburnett_