GDPR och våra villkor

I samband med att du köper något från oss så sparas en del av dina person-uppgifter. Det som sparas är det som behövs för att kunna skicka kläderna till dig. Med andra ord så sparar vi ditt namn och din adress.

Vi sparar också din mailadress och ev. telefonnummer om du väljer att ange det för att kunna meddela dig när någon klickar hem dina kläder samt för att kunna informera dig om ev. annan viktig eller relevant information. 

Uppgifterna hanteras med sekretess och de som får ta del av dem är enbart personer som ska skicka något till dig. När vi skickar dessa uppgifter så skickar vi dem via mail och vi skickar enbart din adress samt kontaktmöjlighet - i första hand mobilnummer och i andra hand mailadress. 

Vår leverantör till betallösning, Stripe, kan också komma att hantera dina personuppgifter du anger vid betalning. De hanteras enl deras policy.

Du har närsom helst rätten att begära att få se vilka personuppgifter vi har om dig samt rätten att korrigera om något är fel samt begära att vi ska ta bort dem. 

Får du mail från oss så är det för att du antigen har köpt något på reviveit, hängt in kläder via vårt formulär eller anmält dig till tävlingar, vårt nyhetsbrev eller andra erbjudanden som dyker upp på vår hemsida till och från. Du kan närsom helst avregistrera dig från mailutsick genom att svara på mailet och ange att du inte vill ha mer mail från oss. 

Skulle du avsluta ditt medlemsskap hos oss så tar vi direkt bort dina personuppgifter.

 

Regler (för att allas upplevelse ska bil så bra som möjligt!): 

  • Kläderna ska vara hela och rena.
  • Beskrivning måste stämma överens med plagget. Visar det sig att plagget inte uppfyller beskrivningen när köparen får hem det (t.ex. om man angett att det är äkta men så visar det sig att det är fake) så blir man av med poängen man fick för det plagget. Har man redan använt sina poäng så får man välja om man vill betala tillbaka det i pengar eller göra plagget man plockade ut tillgängligt igen (om det fortfarande är i bra skick). 
  • Ångrar du dig och vill ta bort plagg från sidan så meddelar du bara oss via info@reviveit.se. Poängen du fick för plagget försvinner och har du redan använt det gäller samma som punkten ovan. 
  • Kläderna ska skickas så fort som möjligt efter att någon har köpt det - vem gillar inte snabba frakter liksom?
  • Hör av dig till oss om du klickar hem ett plagg som inte uppfyller beskrivningen eller om du har andra funderingar! Det kan du göra här.